Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Ontdek Vitae Wellnessresorts

Echt even tijd voor jezelf. Weg van de alledaagse sleur en routine. Geniet van een dagje wellness bij één van de twee Vitae Wellnessresorts; de mooiste sauna- en beautyresorts van Nederland. Warm lekker op in de sauna, geniet in één van de (zwem)baden, rust lekker uit in een cocoon, geniet van culinaire lekkernijen en laat je in de watten leggen door de beautyspecialiste.

Ontspannen dagje wellness

Bij de Vitae Wellnessresorts kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met de juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn alle Vitae Wellnessresorts voorzien van een restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij de luxe sauna- en wellnessresorts van Vitae Wellnessresorts.

Waarom Vitae Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locaties in Nederland
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Beleef de Vitae Wellnessresorts met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij één van de Vitae Wellnessresorts? Je kunt je saunadag bij Vitae Wellnessresorts ook met korting reserveren! Vitae Wellnessresorts heeft vaak voordelige acties waardoor je de resorts voor iedereen toegankelijk zijn. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Nederland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens bij de speciaal samengestelde sauna arrangementen.