Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Roosendaal Wellnessresort Goes

Last minute naar de sauna

Ben jij ook zo toe aan een dagje ontspannen? Waar wacht je nog op! Kom voordelig ontspannen en geniet last minute van een dagje sauna bij één van de drie Vitae Wellnessresorts in Nederland. Last Minute tickets zijn 7 dagen geldig na aankoop en zijn alleen online verkrijgbaar. Wacht niet te lang, de prijs kan ieder moment stijgen. Maar geen zorgen: je bent verzekerd van de laagste entreeprijs!

Gegarandeerd de laagste entreeprijs bij 3 Vitae Wellnessresorts in Nederland!

We zeggen niet voor niets dat onze Last Minute tickets scherp geprijsd zijn. We geven je namelijk 100% garantie dat je met onze Last Minute tickets gegarandeerd de laagste vaste entree prijs te pakken hebt. Vind je elders een goedkoper vast entreetarief? Wij betalen het verschil terug zodat jij altijd verzekerd bent van de laagste entreeprijs! Last Minute tickets zijn na aankoop 7 dagen geldig op de door jou gekozen locatie.

 

Voorwaarden gegarandeerde laagste prijs

De garantie geldt alleen voor vaste losse ticket prijzen. - Eventuele ticketacties waarbij meerdere entreetickets tegelijkertijd gekocht dienen te worden vallen buiten deze garantie. - Eventuele veilingprijzen van bijvoorbeeld Vakantieveilingen.nl vallen niet onder deze garantie. - De prijsgarantie is geldig tot 1 augustus 2019. - Je dient een eventuele goedkopere actie aan te tonen middels een screenshot en een duidelijke vermelding van waar je deze prijs hebt gevonden. De eventueel lagere prijs dient op het moment van willen inleveren ook daadwerkelijk geldig te zijn. - Gegarandeerde laagste entreeprijs is alleen geldig op de entreeprijzen die geldig zijn bij één van de Vitae Wellnessresorts.