Sluit menu

Last minute naar de sauna

Ben je toe aan een dagje wellness? Kom ontspannen en geniet van een dagje sauna bij één van de zes Vitae Wellnessresorts in Nederland. Je ontspant met onze last minute tarieven gegarandeerd voor de laagste prijs! Onderstaande last-minute tickets zijn geldig tot 7 dagen na aankoop en zijn enkel online verkrijgbaar.

Gegarandeerd de laagste entreeprijs bij de 6 Vitae Wellnessresorts in Nederland!

We zeggen niet voor niets dat onze Last Minute tickets scherp geprijsd zijn. We geven je namelijk 100% garantie dat je met onze Last Minute tickets gegarandeerd de laagste vaste entree prijs te pakken hebt. Vindt je elders een goedkoper vast entreetarief? Wij betalen het verschil terug zodat jij altijd verzekerd bent van de laagste entreeprijs! Last Minute tickets zijn na aankoop 7 dagen geldig op de door jou gekozen locatie.

 

Voorwaarden gegarandeerde laagste prijs

De garantie geldt alleen voor vaste losse ticket prijzen. - Eventuele ticketacties waarbij meerdere entreetickets tegelijkertijd gekocht dienen te worden vallen buiten deze garantie. - Eventuele veilingprijzen van bijvoorbeeld Vakantieveilingen.nl vallen niet onder deze garantie. - De prijsgarantie is geldig tot 1 maart 2019. - Je dient een eventuele goedkopere actie aan te tonen middels een screenshot en een duidelijke vermelding van waar je deze prijs hebt gevonden. De eventueel lagere prijs dient op het moment van willen inleveren ook daadwerkelijk geldig te zijn. - Gegarandeerde laagste entreeprijs is alleen geldig op de entreeprijzen die geldig zijn bij één van de zes Vitae Wellnessresorts.