Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

All inclusive sauna

Een all inclusive sauna bezoek biedt je alle comfort en luxe die je nodig hebt voor een mini vakantie. Wil je een dagje volledig verzorgd naar de sauna? Kom zowel lichamelijk als mentaal volledig tot rust met een volledig verzorgde sauna ervaring. Vitae Wellnessresorts heeft onderstaande vestigingen in Goes en Roosendaal. Kies je all-in sauna arrangement en geniet van de welverdiende wellnesservaring die wij je bieden.

all inclusive sauna actie aanbieding

Sauna all inclusive arrangement

Je gaat niet vaak naar de sauna, maar vindt dat je het nu wel een keer hebt verdiend. Waarom neem je dan niet gelijk een sauna all-in arrangement? Een all inclusive arrangement maakt het nog makkelijker om zorgeloos te genieten van je dagje wellness. Een paar mogelijke arrangementen:

-  beauty all inclusive arrangement;
-  bezoekje aan de sauna met eten en drinken;
-  last minute arrangement.

Met een beauty all inclusive arrangement geniet je van een heerlijk ontspannende behandeling. Daarnaast staat er ook een compleet verzorgde lunch en een smakelijk diner voor je klaar. Zelfs je consumpties zijn in de prijs inbegrepen. Wil je niet direct een massage of behandeling reserveren, maar wil je wel graag zorgeloos genieten? Kies dan voor een all inclusive wellness arrangement met een inclusive tarief, waarin sauna entree, lunch, een keuze diner én consumpties zijn inbegrepen. Ook een last minute arrangement behoort tot de mogelijkheden: wees er snel bij om voor lage prijzen tickets naar de sauna te bemachtigen!

Volledig verzorgd sauna arrangement
All inclusive naar de sauna in Goes of Roosendaal

 

Wat een all inclusive saunabezoek zo ontspannen maakt

Misschien overweeg je al een tijd om eens een bezoek aan de sauna te brengen. Je hoort veel mensen zeggen dat een saunabezoekje hen veel goeds heeft opgeleverd. Maar wat brengt een all inclusive saunabezoek, behalve een dag ontspannen, nou eigenlijk echt voor voordelen met zich mee?

-  de hitte van de sauna zorgt ervoor dat je meer serotine aanmaakt, waardoor je je helemaal ontspannen voelt;
-  veel mensen ervaren minder spierpijn na een bezoek aan de sauna;
-  door de hitte verbetert je bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller uit je lichaam worden verwijderd;
-  omdat je gaat zweten, openen ook de poriën en verwijden je bloedvaten zich. Hierdoor wordt ook je huid goed schoon;
-  tijdens een saunabezoek maakt je lichaam meer witte bloedcellen aan, wat resulteert in een betere weerstand.
 

Bestel jouw all inclusive sauna arrangement

Lekker de hele dag er tussen uit en volledig tot rust komen? Bekijk dan snel onze acties en arrangementen en boek jouw volledig verzorgde sauna arrangement vandaag nog. Reserveer gemakkelijk online en geniet alvast van het vooruitzicht van een compleet verzorgde dag ontspannen in de wellness.

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS

Ook interessant