Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Dagje wellness

Een dagje wellness doet wonderen voor je gezondheid. Niet alleen ben je voor een dagje weg van alle stress, ook knapt je lichaam ervan op. Dit komt omdat de hitte van de sauna de doorbloeding van het lichaam stimuleert. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook gaan je poriën openstaan, wat weer goed is voor je huid. Heb je wel zin in zo’n wellness dagje? Bekijk dan snel de mogelijkheden van Vitae Wellnessresorts.

Dagje wellness sauna arrangement

Dagje wellness voor 2

Misschien heb je wel zin om je vriend of vriendin met een dagje wellness te verrassen. Neem dan eens een kijkje bij onze sauna arrangementen. Boek bijvoorbeeld een wellness dagje voor 2 inclusief lunch, diner en behandeling. Het is ook mogelijk een hotel arrangement te boeken bij de hotels waar wij mee samenwerken in de omliggende omgeving. Een dagje wellness met overnachting zorgt ervoor dat je wellness ervaring niet ophoudt als je de sauna uit bent. We bieden verschillende locaties in Goes en Roosendaal waar u de nacht door kunt brengen.

Belevenisprogramma voor een speciaal dagje wellness

Vind je een normaal bezoekje aan de sauna niet genoeg? Profiteer dan van ons belevenisprogramma, bestaande uit:

-  opgietingen (Goes & Roosendaal)
-  floatation (Roosendaal)
-  klankschalensessie (Roosendaal)

Tijdens een opgieting ervaar je een ‘stroomstoot’ als gevolg van de etherische oliën die over de kachelstenen worden verspreid. Wanneer de stilstaande lucht met een handdoek wordt doorbroken, voelt de warmte aan als een heerlijke deken die over je lichaam valt. Een andere belevenis die jouw dagje wellness gegarandeerd tot een succes maakt, is een floatation sessie. Tijdens dit meditatiemoment drijf je een kwartier op het water zonder daarvoor je best te hoeven doen. Laat je tijdens een klankschalensessie begeleiden door de klanken om je heen en ga op zoek naar de stilte binnen in je. 

 

Dagje wellness met of zonder badkleding

Voel je je comfortabeler in badkleding? Kies dan voor een dagje wellness met badkleding. Op badkleding-mag-dag mogen alle gasten in bikini, badpak of zwembroek komen. Zo voel je je helemaal op je gemak gedurende jouw wellness dagje. Op die manier is het bijvoorbeeld ook heel leuk om met een vriend of vriendin een wellness dagje voor 2 te boeken. Geniet helemaal op je eigen manier van de warmte en ontspanning die de sauna je bieden kan.

Dagje wellness aanbieding

Een dagje wellness met korting maakt jouw bezoek aan Vitae Wellnessresorts natuurlijk nog specialer. Bekijk onze aanbiedingen en arrangementen online en kies een mooie dagje wellness actie uit. Boek bijvoorbeeld een last minute-ticket of geniet van een all inclusive arrangement. Ontdek alle mogelijkheden online en reserveer jouw dagje wellness in Roosendaal of Goes. 

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS