Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Sauna met badkleding

Een sauna met badkleding is dé manier om kennis te maken met een geweldige wellness ervaring. Badkleding in de sauna is normaal gesproken niet toegestaan, maar regelmatig maken we een uitzondering met onze badkleding-mag-dagen. Op zo’n dag ben je geheel vrij om in je bikini, badpak of zwembroek te komen en zo op je eigen manier van je dagje sauna te genieten.  

Dagje wellness met badkleding

Sommige sauna’s en wellnessresorts kiezen ervoor om het dragen van badkleding niet toe te staan in de sauna. Wij zijn van mening dat het dragen van badkleding minder hygiënisch is en dat het niet dragen van badkleding ook écht wat toevoegt aan je sauna-ervaring. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Daarom komen wij ook graag tegemoet aan de wensen van bezoekers die graag de spa met badkleding bezoeken. Eens per week organiseren we daarom een badkleding-mag-dag waarop je ongehinderd met bikini, badpak of zwembroek mag genieten van onze:

-  belevenisprogramma;
-  saunacabines;
-  lichaamsbehandelingen;
-  massages.

Sauna met badkleding of zonder?

Op onze badkleding-mag-dagen is sauna badkleding niet verplicht. Bepaal zelf waar jij je prettig bij voelt en kom zoals je bent! Een paar redenen waarom jij je tijdens je dagje wellness badkleding misschien liever thuis laat:

-  je hebt meer bewegingsvrijheid;
-  je kunt beter zweten, waardoor je je afvalstoffen beter kwijt kan en je je lichaam meer ruimte geeft;
-  je kunt makkelijker afkoelen zonder badkleding in de sauna;
-  zonder badkleding naar de sauna gaan is over het algemeen hygiënischer.

 

Met badkleding van dagje wellness genieten

Wellness badkleding altijd verplicht stellen, gaat ons te ver. Toch vinden we het belangrijk om alle bezoekers een gevoel van veiligheid en comfort te geven. Misschien ervaar je het als onprettig of ongemakkelijk om zonder badkleding in sauna of spa rond te lopen. Dan heten we je graag van harte welkom op onze badkleding-mag-dag. Deze dagen vinden wekelijks plaats, waardoor je elke week in badkleding bij ons terecht kan! Bekijk per resort wanneer de eerstvolgende badkleding-mag-dag is en bezoek onze sauna met badkleding!

Huisregels tijdens badkleding-mag-dagen

Ben je van plan onze sauna met badkleding te bezoeken? Houd dan rekening met onze huisregels omtrent het dragen van wellness badkleding. Doe geen lange zwembroek, rokje of een badpak met rokje aan. Dit is niet toegestaan vanwege onze hygiënevoorschriften. Houd er bovendien rekening mee dat er geen gescheiden kleedruimtes zijn. Een badjas dragen is in het restaurant, in de rustruimtes en op de terrassen altijd verplicht. Begin jouw dagje wellness in de sauna zonder badkleding en geniet van echte ontspanning! Reserveer jouw bezoek aan de sauna met badkleding gemakkelijk online.

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS