Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Sauna met badkleding

Onze sauna's badkledingdagen zijn voor sommige dé manier eindelijk te kunnen genieten van een heerlijk dagje in het wellnessresort.

Normaliter is badkleding in de sauna niet toegestaan, maar iedere dinsdag maken we graag een uitzondering met onze speciale 'dinsdag badkleding-mag-dag'. Op deze sauna badkledingdag ben je de gehele dag vrij om in je bikini, badpak of zwembroek te komen en zo op je eigen manier van je dagje sauna te genieten.

sauna met badkleding

Speciale badkledingdagen

Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot. Daarom denken wij graag mee met de wensen van de bezoeker die graag badkleding naar de sauna gaat. Iedere dinsdag organiseren wij daarom een dinsdag badkleding-mag-dag waarop je ongehinderd met bikini, badpak, badjas of zwembroek mag genieten van onze.

-  belevenisprogramma;
-  saunacabines;
-  lichaamsbehandelingen;
-  massages.

Sommige sauna’s en wellnessresorts kiezen ervoor om het dragen van badkleding niet toe te staan in de sauna. Ook wij zijn van mening dat het dragen van badkleding minder hygiënisch is, en dat het het naakt zijn in een sauna omgeving ook écht wat toevoegt aan je sauna-ervaring.

 

Dagje wellness met badkleding of zonder?

Op onze badkledingdagen is het dragen van badkleding niet verplicht. Bepaal zelf waar jij je prettig bij voelt en kom zoals je bent!

Voor het ultieme dagje sauna adviseren hebben wij hier wat ontspannende wellnesstips:

  • Te beginnen met; laat je badkleding thuis. Naakt zijn heeft meerdere voordelen m.b.t. de suana, zoals:
  • Je hebt meer bewegingsvrijheid;
  • Je kunt beter zweten, waardoor je je afvalstoffen beter kwijt kan en je je lichaam meer ruimte geeft;
  • Je kunt makkelijker afkoelen in de sauna;
  • Het is over het algemeen hygiënischer.
sauna badkleding
badkleding in sauna

 

Eén badkledingdag per week

Ten alle tijden badkleding verplicht stellen, gaat ons te ver. Toch vinden we het belangrijk om alle bezoekers een gevoel van veiligheid en comfort te geven. Misschien ervaar je het als onprettig of ongemakkelijk om zonder badkleding in de sauna of spa rond te lopen. Dan heten we je graag van harte welkom op onze dinsdag badkleding-mag-dag. Deze dagen vinden iedere dinsdag plaats, waardoor je elke week in badkleding bij ons terecht kan! Bekijk per resort wanneer de eerstvolgende badkledingdag is en bezoek onze sauna!

 

Praktische informatie rondom de badkleding-mag-dagen

Ben je van plan onze sauna met badkleding te bezoeken? Houd dan rekening met onze huisregels omtrent het dragen van wellness badkleding. De volgende badkleding is niet toegestaan: geen lange zwembroek, rokje of een badpak met rokje. Dit is niet toegestaan vanwege onze hygiënevoorschriften. Houd er bovendien rekening mee dat er geen gescheiden kleedruimtes zijn. Een badjas dragen is in het restaurant, in de rustruimtes en op de terrassen altijd verplicht. Begin jouw dagje wellness in de sauna zonder badkleding en geniet van echte ontspanning! Reserveer jouw bezoek aan de sauna met badkleding gemakkelijk online.

 

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS