Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Sauna in Zeeland

De provincie Zeeland staat bekend als een uitvalsbasis van rust en natuur. Een dagje sauna past dus helemaal in het plaatje. Ben jij op zoek naar een sauna in Zeeland? Je kan Vitae Wellnessresorts bezoeken in Goes. Lees hieronder meer over onze locaties of reserveer direct online: 

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS

 

Bezoek de sauna in Zeeland (Goes)

Goes ligt midden op het schiereiland Zuid-Beverland en is een centraal punt in de gemeente Zeeland. Goes is een gezellig stadje in het midden van Middelburg, Zierikzee en Bergen op Zoom. Ons saunacomplex in Goes ligt in een groen gebied aan de rand van de stad. Dit complex is voorzien van een divers aanbod sauna's, baden en horecagelegenheden. Dit is de ultieme plek voor een dagje ontspanning in de povincie Zeeland. 

Geniet van één van de vele luxe wellness faciliteiten zoals een ontspannende massage, een heerlijk zwembad, diverse sauna's en beauty behandelingen. Kom daarna weer volledig tot jezelf in de rustruimte of verleng jouw weekend ontspannen met een overnachting in een bij ons aangesloten hotel (arrangement).

Vind je het fijner om badkleding te dragen tijdens jouw dagje sauna, maak dan zeker gebruik van de badkledingdagen. Het resort van Vitae Wellnessresorts gevestigd in Goes hebben deze iedere dinsdag.

Sauna Zeeland en omstreken

Sauna als afsluiter van een weekendje Zeeland

De provincie Zeeland is een van de touristische hotspots in Nederland. Zowel Nederlanders als touristen weten Zeeland te vinden voor een vakantie of weekend weg aan de Zeeuwse kust. Een saunabezoek is de perfecte afsluiter voor zulke weekenden. Kom nog even helemaal tot rust voordat je naar huis gaat. Ben jij op zoek naar een Sauna in Zeeland? Maak een afspraak bij wellnessresort Goes. Bestel de tickets online of neem contact op voor specifieke vragen. 

DIRECT RESERVEREN       NEEM CONTACT OP