Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Sauna in Zeeland

Zeeland staat bekend als een uitvalsbasis van rust en natuur. Een dagje sauna past dus helemaal in dit plaatje! Ben jij op zoek naar een sauna in Zeeland? Kom dan naar Vitae Wellnessresorts in Goes. Hier kun je genieten van verschillende wellnessfaciliteiten inclusief een hapje en drankje, plus de mogelijkheid jouw verblijf uit te breiden met een overnachting op een luxe hotelkamer naar keuze bij één van de aangesloten hotels. Lees hieronder meer informatie over onze locaties of reserveer direct online: 

DIRECT RESERVEREN       BEKIJK LAST MINUTE DEALS

 

Bezoek de sauna Zeeland (Goes)

Goes ligt midden op het schiereiland Zuid-Beverland en is een centraal punt in het hart van de gemeente Zeeland. Goes is een gezellig stadje in het midden van Middelburg, Zierikzee en Bergen op Zoom. Ons saunacomplex in Goes ligt in een groen gebied aan de rand van de stad. Dit complex is voorzien van een divers aanbod sauna's, baden en horecagelegenheden. Dit is de ultieme plek voor een dagje ontspanning zoals je in de povincie Zeeland mag verwachten. 

Geniet van de vele luxe wellness faciliteiten zoals een ontspannende massage, een heerlijk zwembad, diverse sauna's en beauty behandelingen in één van onze beautysalons. Kom daarna weer volledig tot jezelf in de rustruimte of verleng jouw weekend ontspannen met een overnachting in een bij ons aangesloten hotel (arrangement). Onze spa is uiteraard ook afzonderlijk van een hotel overnachting te boeken. 

Vind je het fijner om badkleding te dragen tijdens jouw dagje sauna, maak dan zeker gebruik van de badkledingdagen. Het resort van Vitae Wellnessresorts gevestigd in Goes hebben deze iedere dinsdag.

Sauna Zeeland en omstreken

Sauna als afsluiter van een weekendje Zeeland

De provincie Zeeland is een van de touristische hotspots in Nederland. Zowel Nederlanders als touristen weten Zeeland te vinden voor een vakantie of weekend weg aan de Zeeuwse kust. Een saunabezoek is de perfecte afsluiter voor zulke weekenden. Kom nog even helemaal tot rust voordat je naar huis gaat. Ben jij op zoek naar een Sauna in Zeeland? Maak een afspraak bij wellnessresort Goes. Bestel de tickets online of neem contact op voor specifieke vragen of reserveren. 

DIRECT RESERVEREN       NEEM CONTACT OP