Sluit menu

Wellness Verwendag

Stichting Borstkanker Verwendag organiseert jaarlijks, in de maand oktober, een luxe en complete wellness-verwendag voor (ex-) borstkankerpatiƫnten in Nederland. Het doel van deze dag is om zo'n 250 tot 300 vrouwen een ontspannen en zorgeloze dag te bieden met een compleet wellness arrangement.

In 2018 vindt de Wellness Verwendag plaats op dinsdag 9 oktober bij Sauna en beautyresort de Wellnessboot in Mill. Een bijzondere dag, waar een ieder zichzelf kan zijn en lekker kan ontspannen. Een dag waarop je even niet met deze vreselijke ziekte bezig bent maar een dag waarop je volop kan genieten.

Ben jij, of ken jij iemand voor wie deze dag heel fijn zou zijn? Meer informatie of aanmelden kan via de volgende link: www.stichtingborstkankerverwendag.nl. Heb je een vraag maar kun je het antwoord niet op deze website vinden? Stuur een e-mail naar info@stichtingborstkankerverwendag.nl.

 

Doneren? Wanneer je online een product aanschaft of e-tickets besteld, dan kun je eenvoudig een eenmalige donatie van ā‚¬1,95 toevoegen. Dit kan t/m 9 oktober 2018 en zal automatisch verschijnen in je winkelmandje. Om geld in te zamelen voor de Stichting Borstkanker Verwendag zal Mindy Broeren, ook wel bekend van The Voice of Holland op RTL 4,  op maandag 24 september live gaan zingen tijdens 2 opgietsessies op de Wellnessboot. Wil jij deze bijzondere opgieting(en) bijwonen en dit initiatief steunen? Reserveer tijdig want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

[productloyly-verwen-arrangement]

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes? Like dan onze Facebookpagina