Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Corona maatregelen

Update 29-09-2020

Wellnessresort Goes is weer open! De vouchers waarvan de geldigheid afliep in de periode van sluiting zijn allemaal verlengd. Bekijk onze veelgestelde vragen voor de geldigheidsdatum per type voucher. Wellnessresort Roosendaal zal voorlopig niet open gaan wegens de aankomende verbouwing.

 

Aangepaste maatregelen per 29-09-2020

Naast de beauty- en massagesalon, de baden, de ligweide, het terras en het restaurant zijn vanaf 1 juli ook de sauna's weer open gegaan en kunt u wederom gebruik maken van al onze wellnessfaciliteiten! We hebben belangrijke informatie op een rij gezet om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en zorgeloos kan genieten van een heerlijke dag vol ontspanning. Lees de informatie en de huisregels goed door! De maatregelen zijn aangepast naar aanleiding van de laatste richtlijnen van het RIVM. Op 28-09-2020 zijn er een aantal wijzigingen bijgekomen.

  • Wellnessresort Goes hanteert vanaf 1 oktober tot minimaal 23 oktober aangepaste openingstijden van maandag tot en met zondag van 10:30 uur - 22:30 uur.
  • Reserveren (online, via e-mail of telefonisch) is verplicht voor alle bezoekers.
  • Reserveren voor lunch en/of diner is verplicht
  • Het restaurant is om 22:00 uur gesloten
  • Blijf thuis indien je zelf of jouw huisgenoten klachten hebben.
  • Gebruik de hoofdingang om binnen te komen.
  • Handdoek en badjas verplicht.

 

Veilig naar de sauna, ja dat kan!

Veilig en ontspannen naar de sauna? Ja dat kan! Juist nu is het belangrijk om te werken aan je weerstand. Hoe dit precies in z'n werk gaat? En welke voorzorgsmaatregelen getroffen worden? We laten het zien in deze video.

 

 

Aangepaste huisregels

Voor en tijdens je verblijf vragen wij je om rekening te houden met aangepaste huisregels om de veiligheids- en hygiënevoorschriften te kunnen waarborgen. Deze huisregels zijn op locatie duidelijk zichtbaar en kun je hier downloaden.

Houd ten alle tijden 1,5 m afstand van elkaar en houd de regels in acht die bij de faciliteiten vermeld staan. Wees lief voor elkaar en geniet van je bezoek!