Sluit menu
Reserveren

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Corona maatregelen

Update 26-06-2020

Vanaf 1 juli zijn de sauna's van Wellnessresort Goes weer open en hanteren we ook weer onze reguliere openingstijden! De vouchers waarvan de geldigheid afliep in de periode van sluiting zijn allemaal verlengd. Bekijk onze veelgestelde vragen voor de geldigheidsdatum per type voucher. Wellnessresort Roosendaal zal niet open gaan op 1 juli 2020, lees hier meer.

 

Sauna's Wellnessresort Goes geopend vanaf 1 juli

Naast de beauty- en massagesalon, de baden, de ligweide, het terras en het restaurant gaan vanaf 1 juli ook de sauna's weer open en kunt u gebruik maken van al onze wellnessfaciliteiten! We hebben belangrijke informatie op een rij gezet om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en zorgeloos kan genieten van een heerlijke dag vol ontspanning. Lees de informatie en de huisregels goed door! De maatregelen zijn aangepast naar aanleiding van de laatste richtlijnen van het RIVM. 

  • Wellnessresort Goes is per 1 juli weer geopend met de reguliere openingstijden.
  • De badkleding-mag-dagen zijn wederom alleen op dinsdagen. Lees hier meer over onze badkleding-mag-dagen.
  • Reserveren (online, via e-mail of telefonisch) is verplicht voor alle bezoekers.
  • Blijf thuis indien je zelf of jouw huisgenoten klachten hebben.
  • Gebruik de hoofdingang om binnen te komen.
  • Handdoek en badjas verplicht.

 

Veilig naar de sauna, ja dat kan!

Veilig en ontspannen naar de sauna? Ja dat kan! Juist nu is het belangrijk om te werken aan je weerstand. Hoe dit precies in z'n werk gaat? En welke voorzorgsmaatregelen getroffen worden? We laten het zien in deze video.

 

 

Aangepaste huisregels

Voor en tijdens je verblijf vragen wij je om rekening te houden met aangepaste huisregels om de veiligheids- en hygiënevoorschriften te kunnen waarborgen. Deze huisregels zijn op locatie duidelijk zichtbaar en kun je hier downloaden.

Houd ten alle tijden 1,5 m afstand van elkaar en houd de regels in acht die bij de faciliteiten vermeld staan. Wees lief voor elkaar en geniet van je bezoek!