Sluit menu

Kies hieronder een locatie om een reservering te maken. Daarna zal het reserveringsproces verdergaan.

Wellnessresort Goes

Corona maatregelen

Update 30-11-2020

Wellnessresort Goes is geopend

Op 3 november is er enige onduidelijkheid ontstaan over de aankondiging van de nieuwe maatregelen. De branchevereniging Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellness bedrijven (VNSWB) heeft inmiddels de bevestiging gekregen dat saunabedrijven open mogen blijven. De horeca blijft gesloten.

Let op: Het is heden enkel mogelijk om een van onze arrangementen te boeken. Entree middels losse tickets kunnen wij tijdelijk niet toestaan. Heeft u een los entreeticket? Dan wordt de prijs van uw ticket verrekend met het arrangement (m.u.v. de Black Friday deals). Neem hiervoor telefonisch contact op om uw reservering te boeken.

Waarom mag de sauna nu toch open?

Gezond zijn én gezond blijven is in deze periode belangrijker dan ooit. Gelukkig erkent óók de overheid de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek. Een bezoek aan de sauna helpt immers je immuunsysteem te versterken en je weerstand te verhogen.

Wat betekent dit voor Wellnessresort Goes?

Het wellnessresort zal vanaf 7 november weer geopend zijn. We hebben belangrijke informatie op een rij gezet om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en zorgeloos kan genieten van een heerlijke dag vol ontspanning.

  • Reserveren (online, via e-mail of telefonisch) is verplicht voor alle bezoekers
  • Blijf thuis indien je zelf of jouw huisgenoten klachten hebben
  • Gebruik de hoofdingang om binnen te komen
  • Handdoek, badjas en badslippers zijn verplicht
  • De aangepaste huisregels blijven van kracht

Vitaliteitspakket

Ons restaurant is nog steeds gesloten maar het is wel belangrijk om je bloedsuikerspiegel en je vochtbalans op pijl te houden en de mineralen aan te vullen die je verliest bij een saunaronde. We hebben speciale arrangementen beschikbaar gesteld met een gratis vitaliteitspakket. Deze Vitae arrangementen kun je via de webshop boeken. Heb je al een sauna entree dan krijg je de waarde van de entree als korting op het arrangement. Het is tijdelijk enkel mogelijk om met één van de Vitae arrangementen in het wellnessresort te verblijven.

Uitbreiding faciliteiten

In de ligweide zijn wij inmiddels al een tijdje bezig met een uitbreiding. Onze faciliteiten worden uitgebreid zodat we je nog meer kunnen laten genieten. Binnenkort kun je bij Wellnessresort Goes genieten van een onvergetelijke ervaring in de nieuwe relaxtent en jacuzzi.

 

Veilig naar de sauna, ja dat kan!

Veilig en ontspannen naar de sauna? Ja dat kan! Juist nu is het belangrijk om te werken aan je weerstand. Hoe dit precies in z'n werk gaat? En welke voorzorgsmaatregelen getroffen worden? We laten het zien in deze video.

 

 

Aangepaste huisregels

Voor en tijdens je verblijf vragen wij je om rekening te houden met aangepaste huisregels om de veiligheids- en hygiënevoorschriften te kunnen waarborgen. Deze huisregels zijn op locatie duidelijk zichtbaar en kun je hier downloaden.

Houd ten alle tijden 1,5 m afstand van elkaar en houd de regels in acht die bij de faciliteiten vermeld staan. Wees lief voor elkaar en geniet van je bezoek!